Førstehjælpskursus ifm. kørekort hos Kørelærernes Hus

Skal du tage dit kørekort i Køge eller dit kørekort i Ringsted, så husk at booke dit førstehjælpskursus sammen med os. Vi har gjort det helt simpelt og billigt for dig at få dit førstehjælpskursus ifm. kørekort i Køge og Ringsted.

Et kursus i førstehjælp giver dig mulighed for bedre at kunne hjælpe dine venner, familie eller andre i trafikken, hvis du oplever et uheld. Faktisk kommer næsten 20.000 personer til skade i trafikken hvert år, så med et færdselsrelateret kursus i førstehjælp kan du hjælpe. Derudover er det et krav, at du har gennemført og bestået et 8 timer færdselsrelateret førstehjælpskursus inden du kan få dit kørekort.

 

Førstehjælpskursus – du kan hjælpe med at redde liv!

På vores førstehjælpskursus lærer du det hele fra bunden og alle de grundlæggende principper, så kan du reagere og hjælpe, hvis du skulle opleve en alvorlig ulykke i trafikken.

Med et førstehjælpskursus til kørekort kan du være med til at redde livet på en anden person i tilfælde af en ulykke i trafikken. Men faktisk kan du bruge det mange andre steder end bare i trafikken. Vigtigst er, at du bliver trænet i hjertemassage og kunstig åndedræt.

 

På et færdselsrelateret førstehjælpskursus lærer du:

  • At give hjertemassage og genoplive en person, der ikke trækker vejret
  • At gøre brug af en hjertestarter
  • At yde førstehjælp til typiske skader i en trafikulykke
  • At standse selve ulykken og dermed sørge for, at der ikke er flere, der kommer til skade