Kørekort i Køge

Kørekort i Køge - Kørelærernes Hus

Kørekort i Køge – det tager man selvfølgelig hos Kørelærernes Hus. Vi giver dig muligheden for at få dit kørekort til en rigtig skarp pris, og det er uden, at vi går på kompromis med kvaliteten.

Vi holder til i Nørregade 45, så det er nemt at komme til.

Vi sørger for, at du bliver en dygtig, agtpågivende og hensynsfuld bilist, der er god til at læse trafikken.

Hos os møder du kun venlige og fagligt dygtige kørelærere, der hjælper dig godt på vej – hele vejen! Så du kan bestå din teoriprøve og køreprøve.


Teoriundervisningen

Hos Kørelærernes Hus i Køge syntes vi ikke, at din teoriundervisning skal være kedelig, og vi lægger vægt på, at det bliver en lærerig og sjov oplevelse, hvor der er højt til loftet. Vi underviser ved tavle, hvor alle er med. Vi gør ikke brug af IT i undervisningen. Vores dygtige kørelærere vil være klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål under hele forløbet. Når du bestiller vores lovpakke, har du fri teoriundervisning i et helt år.

Kørsel på vej

Først skal du på manøvrebane (også kaldet “kravlegården”.) Her vil du for første gang lovligt kunne sætte dig bag rattet i en bil og køre selv.
Herefter skal du ud i trafikken og have de praktiske kørelektioner på vej. Sammen med din kørerlære vil du lære alt om, hvordan du fører bilen sikkert rundt i trafikken, så du bliver en hensynsfuld og agtpågivende bilist, der forstår at læse trafikken på bedste vis.

Manøvrebane- og køreteknisk kursus

Når du tager kørekort i Kørelærernes Hus i Køge benytter vi Køge manøvrebane og Køreteknisk Anlæg i Sorø.
Du skal selv finde vej til manøvrebanen i Køge. Der går bus direkte fra Køge Station.
Når du skal til Køreteknisk Anlæg i Sorø, vil du blive afhentet ved Køge station og kørt både frem og tilbage.

Køge manøvrebane
Værkstedsvej 11
4600 Køge

FDM Sjællandsringen
Abildgårdsvej 17
4000 Roskilde

Teori og Køreprøve

Når du har gennemgået det teoretiske forløb i forbindelse med dit kørekort til bil, samt været på manøvrebane og 14 kørelektioner på vejene, så kan du komme til en teoriprøve, når du er klar. Vi gør alt for at hjælpe dig så godt på vej, at du kan bestå første gang.

Til sidst i dit forløb skal du til den praktiske køreprøve, hvor du skal vise den prøvesagkyndige, at du nu er dygtig nok til at klare dig selv, og dermed få dit nye kørekort. Du kan først komme til køreprøve, når ud har bestået teoriprøven og gennemført de obligatoriske kørelektioner.

Du kan tidligst komme til teoriprøven en måned før du fylder 17, hvis du skal have kørekort til bil.

Turbohold

Det er muligt på bestemte tider af året, at erhverve sit kørekort på rekordtid. Vi laver turbohold, hvor man vil have teoriundervisning og kørsel på vej hver dag i en kort periode. Det er absolut en fordel, at du inden start på turbohold, har fået klaret din lægeerklæring og førstehjælpskursus. Ring gerne, hvis du har spørgsmål og ønsker at tilmelde dig et turbohold.

HUSK at man har lov til at komme til teoriundervisning alle dage et helt år frem.