Kørekort i Ringsted

Tag dit kørekort i Ringsted hos Kørelærernes Hus

Kørekort i Ringsted – det tager man selvfølgelig hos Kørelærernes Hus i Ringsted. Vi er meget opsatte på, at yde dig den bedste service og give dig den bedste undervisning. Vi sørger for, at du bliver undervist mens vi kører. Vi sidder ikke og taler i telefon eller laver alt muligt andet – vi er der for dig! Skulle vi helt nødvendigvis blive nød til at besvare et opkald, så får du den mistede tid udover den aftalte køretid!

Vi bor dejligt centralt i Søgade 26 (tæt på “Bananen”), hvor det er nemt at komme til.

Din køreuddannelse hos Kørelærernes Hus foregår i henhold til de gældende regler ift.. Rigspolitiet, og du vil kun blive undervist af vores uddannede fagligt dygtige kørelærere. Vi hjælper dig godt på vej – hele vejen, så du kan komme sikkert videre som bilist og gøre brug af dit nye kørekort.


Teoriundervisningen

Hos Kørelærernes Hus i Ringsted syntes vi ikke, at din teoriundervisning skal være kedelig, og vi lægger vægt på, at det bliver en lærerig og sjov oplevelse, hvor der er højt til loftet. Vi underviser ved tavle, hvor alle er med. Vi gør ikke brug af IT i undervisningen. Vores dygtige kørelærere vil være klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål under hele forløbet. Når du bestiller vores lovpakke, har du fri teoriundervisning i et helt år.

Kørsel på vej

Først skal du på manøvrebane (også kaldet “kravlegården”.) Her vil du for første gang lovligt kunne sætte dig bag rattet i en bil og køre selv.

Herefter skal du ud i trafikken og have de praktiske kørelektioner på vej. Sammen med din kørerlære vil du lære alt om, hvordan du fører bilen sikkert rundt i trafikken, så du bliver en hensynsfuld og agtpågivende bilist, der forstår at læse trafikken på bedste vis.

Manøvrebane

I Kørelærernes Hus benytter vi Køge Manøvrebane og Køreteknisk Anlæg i Sorø. Du vil blive afhentet ved køreskolen og kørt både frem og tilbage til både manøvrebanen og til Køreteknisk anlæg

Køge manøvrebane
Værkstedsvej 11
4600 Køge

FDM Sjællandsringen
Abildgårdsvej 17
4000 Roskilde

Teori og Køreprøve

Når du har gennemgået det teoretiske forløb i forbindelse med dit kørekort til bil, samt været på manøvrebane og 14 kørelektioner på vejene, så kan du komme til en teoriprøve, når du er klar. Vi gør alt for at hjælpe dig så godt på vej, at du kan bestå første gang.

Til sidst i dit forløb skal du til den praktiske køreprøve, hvor du skal vise den prøvesagkyndige, at du nu er dygtig nok til at klare dig selv, og dermed få dit nye kørekort.
Du kan først komme til køreprøve, når ud har bestået teoriprøven og gennemført de obligatoriske kørelektioner.

Turbohold

Det er muligt på bestemte tider af året, at erhverve sit kørekort på rekordtid. Vi laver turbohold, hvor man vil have teoriundervisning og kørsel på vej hver dag i en kort periode. Det er absolut en fordel, at du inden start på turbohold, har fået klaret din lægeerklæring og førstehjælpskursus. Ring gerne, hvis du har spørgsmål og ønsker at tilmelde dig et turbohold.

HUSK at man har lov til at komme til teoriundervisning alle dage et helt år frem.